| Bancuri cu Blonde | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
FiNeTtY Level 1
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Status photoshop : incepatoare Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Bancuri cu Blonde Mier Iul 02, 2008 10:05 am | |
| Blonda cu Tico O blonda ramane cu Tico in pana. Deschise capota si incerca sa afle care este defectiunea?! Avand un decolteu mai generos, unul din sani a iesit la interval in momentul in care se apleca asupra motorului. Observand, s-a ridicat, l-a introdus la locul lui si s-a aplecat din nou, concentrata asupra cauzei defectiunii, moment in care i-a iesit si celalalt san din decolteu. Niste copii care asistau de pe margine la aceasta scena au inceput sa strige domnisoarei: - Tanti, nu-i mai dati sa suga ca oricum nu mai creste! Cum trece o blonda Nilul Trei blonde vor sa treaca Nilul dar niciuna nu stie sa inoate destul de repede ca nu cumva sa-i manance crocodilii. Dintr-o data apare zina cea buna si le spune ca azi se simte foarte bine si de aceea fiecarei fete le va indeplini o dorinta. Prima: - Vreau sa inot de zece ori mai repede decat pot. Inoata cit inoata dar cand ajunge la jumatatea riului hatzzzzz, o maninca crocodilii. A doua speriata: - Vreau sa inot de 20 de ori mai repede decat pot. Dar nici ea nu reuseste, ajungand pina la un metru de mal, unde este sfasiata de crocodili. A treia nici nu mai stie ce sa faca si cere sa se transforme in barbat. Dupa ce se transforma se uita putin imprejur: - Aaah! Uite un pod! -Ce face o blonda cu o oala de apa fierbinte? -????? -O pune in congelator.Nu stii niciodata cand ai nevoie de apa fierbinte... :lol: -Care sunt animalele preferate de blonde? -??? -Vulpea la gat,jaguarul in garaj,taurul in pat si un bou care sa le plateasca pr toate. :lol: | |
|
| |
DranZer Moderator
Numarul mesajelor : 223 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status photoshop : Incepator Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Mier Iul 02, 2008 10:51 am | |
| I:Cate lucruri stie sa faca o blonda? R:70 => 69 si cartofi prajiti | |
|
| |
eV1L Administrator
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 31 Status photoshop : Inca invat Ce photoshop folositi : cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 29/06/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Mier Iul 02, 2008 11:42 am | |
| am murit de ras | |
|
| |
Bogdy Level 1
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 33 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 03/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Joi Iul 03, 2008 1:17 am | |
| tare si asta:))))) | |
|
| |
zEr0^ MemBru
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 31 Ce photoshop folositi : CS2 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 06/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Dum Iul 06, 2008 11:38 pm | |
| doamneeeeee nu mai pot | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Status photoshop : incepatoare Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Despre Blonde Lun Iul 07, 2008 9:07 am | |
| | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
DranZer Moderator
Numarul mesajelor : 223 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status photoshop : Incepator Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Lun Iul 07, 2008 12:52 pm | |
| un tip :Hey blondo vrei sa dansam ? blonda :Nu stiu! stai sa o intreb pe mama ( ) tipu: intreab-o si daca poti sa te fu*i ca sa nu faci 2 drumuri | |
|
| |
Bu||eT Administrator
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 33 Localizare : Bucur3sT1 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Mar Iul 08, 2008 4:43 am | |
| Doua blonde se plimba prin padure. Una se uita pe jos si zice: -Ia priveste, urme de cerb! -Astea sunt urme de lup, zice cealalta... -In nici un caz, astea sunt cu siguranta urme de cerb! Tot discutand asa timp de o ora, cele doua blonde au Fost Calcate de TreN !
| |
|
| |
Bu||eT Administrator
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 33 Localizare : Bucur3sT1 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Mar Iul 08, 2008 4:45 am | |
| Doua blonde stau pe-o craca intr-un pom si taie cu fierastraul craca pe care stau. O bruneta trece pe acolo si le zice: -Vedeti ca o sa cadeti din copac, daca stati pe craca aia! Blondele rad si taie mai departe. Dupa un timp se intampla inevitabilul: craca se rupe si blondele pica din pom. Bruneta trece din intamplare pe partea cealalta a strazii. Una din blonde zice: - Hai sa o intrebat Daca nu Vrea sa Ne Citeasca In PalMa ....
| |
|
| |
Bu||eT Administrator
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Mar Iul 08, 2008 4:48 am | |
| | |
|
| |
Bu||eT Administrator
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Mar Iul 08, 2008 4:49 am | |
| Doua blonde stau de vorba. Prima: - Ai auzit ca ungurii o au cea mai lunga? A doua: - Ai auzit ca mexicanii o au cea mai groasa? Bula prin apropiere se opreste si asculta discutia. Una din blonde il observa si il intreaba: - Tu cine esti? Bula: - ATTiLa GoNZaLeS
| |
|
| |
DranZer Moderator
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde Mar Iul 08, 2008 10:42 am | |
| gj dude | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri cu Blonde | |
| |
|
| |
| Bancuri cu Blonde | |
|