Numarul mesajelor : 189 Varsta : 33 Localizare : Bucur3sT1 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 08/07/2008
Subiect: AddoNs # LoL Mar Iul 08, 2008 4:07 am
== Addons by Bu||eT ==-
Autor: Bu||eT
MODURI:
Cod:
AmXmodX MetaMod BoosteR
AmXmodX Plugins:
Cod:
[-1-]admin_freelook.amxx - adminu poate sa se uite si la ct si la t dupa ce moare [-2-]admin_check.amxx - scrii /admin si apare cu verde admini [-3-]advanced_steam_slot.amxx - slot pentru cei cu Steam [-4-]Bomb.amxx - arata cat timp mai e pana face Bo0m bmb [-5-]country_kicker.amxx - pot intra doar cei din Romania [-6-]ghostchat.amxx - pot vb jucatorii intre ei morti cu vii [-7-]admin_llama.amxx - Da llama jucatorilor.Folosire: amx_llama amx_unllama [-8-]join_ip_F.amxx - arata un mesaj cu say si tsay cand se conecteaza si deconecteaza un jucator [-9-]hpk.amxx - cei cu lag peste 90 vor primi kick automat [-10-]amx_ss.amxx - prin comanda amx_ss poti face poze unui jucator [-11-]loadingsound.amxx - sunete cand te conectezi pe srv [-12-]SayRestart - pentru a da restart scrii in chat /restart [-13-]Messages_Shower.amxx - apar niste mesaje verzi in chat [-14-]ut_killstreak_adv - sunete doublekill,triplekill etc (Copy in HLDS/cstrike/sound/ultimate_sounds) [-15-]entermessage.amxx - Apare un mesaj cand se conecteza un player pe server: name has joined!\Enjoy the Server!\Current Ranking [-16-]amxx_who_am.amxx - scrii in consola amx_who si vezi adminii online pe server: OwnEr Godz ModErAtOr AdMiNisTraTor SLoT [-17-]admin_gag.amxx -Da gag jucatorilor ( acestia nu vor mai putea "vorbi in chat").Comenzi:
amx_gag // tu controlezi cat timp si ce flag amx_gag // pune automat flagurile abc amx_gag // pune automat flagurile abc si 600 secunde amx_gag // pune automat 600 secunde amx_ungag // scoate toate "gagurile" Flaguri : a -este say normal, b -este say team, c -este microfonul
Am mai pus un Server.cfg si un TexT DocumenT cu descrierea fiecarui plugin !!! Download: Mirror 1 Mirror 2