| Bancuri cu Bula | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
FiNeTtY Level 1
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Status photoshop : incepatoare Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Bancuri cu Bula Mar Iul 01, 2008 6:40 pm | |
| Tema de coma Doamna invatatoare ii da lui bula ca tema sa faca propozitii. El se duce acasa si incepe sa-si intrebe mama: - Mama! Spune-mi o propozitie! Mama care gatea spune: - Fugi de aici ca-ti dau cu tigaia-n cap!!!! El noteaza propozitia. Se duce la tatal lui care se uita la un meci de fotbal. - Tata, zi-mi o propozitie! - Gooooooooooooollllllll ! Bula noteaza cele auzite. Se duce la fratele lui mai mic: - Frate, spune-mi o propozitie! Fratele mai mic se juca cu masinutele : - Masinute........tractorase.... Noteaza bula. Se duce la sora mai mare care se uita la o telenovela. Aceasta spune: - Casatoreste-te proasto cu el!! Se duce la fratele mai mare care se juca pe calculator. Ii cere o propozitie: - Tarzan cu chilotii de metal. Se duce apoi la bunicul lui care facea un rebus. - Suta la suta . Bula noteaza. Se duce la bunica care citea ziarul. - Ia uite ce porc se crede cel mai tare. Bula noteaza. Se duce la scoala urmatoarea zi , iar profa il scoate in fata sa citeasca propozitiile. - Bula citeste . - Fugi de aici ca-ti dau cu tigaia in cap. - Bula ce se intampla cu tine ? te trimit la director. - Casatoreste-te cu el proast-o! Profa il duce la director: - Bula! ce ai in cap? - Masinute ......tractorase. - Ce? - Goooooooooollllllll. - Bula ....cine crezi ca sunt? - Tarzan cu chilotii de metal. - Bula, o sa fii pedepsit . - Ia-uite-te ce porc, se crede cel mai tare! - Bula ai innebunit? - Suta la suta! | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Status photoshop : incepatoare Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Sida Mar Iul 01, 2008 6:54 pm | |
| Profesoara le explica la scoala copiilor: - SIDA se poate lua in relatia ea-el, ea-ea, sau el-el. Bula intreaba: - Doamna profesoara, in relatia eu-eu exista vreun risc? :lol: | |
|
| |
eV1L Administrator
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 31 Status photoshop : Inca invat Ce photoshop folositi : cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 29/06/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Mar Iul 01, 2008 10:17 pm | |
| uau sunt zuper tari | |
|
| |
DranZer Moderator
Numarul mesajelor : 223 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status photoshop : Incepator Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Mier Iul 02, 2008 10:54 am | |
| Bula are inspectie la scoala si inspectorii s-au asezat chiar in spatele lui in ultima banca! Dupa cateva minute bula se ridica si zice :Vai Doamna ce picioare sexy si sani mari ai :shock: ! Doamna-Cum iti permiti sa zici asa ceva ?Nesimtitule!Iesi afara! Bula-Bai astia din spate daca nu stiti numai soptiti mancavas! | |
|
| |
eV1L Administrator
Numarul mesajelor : 204 Varsta : 31 Status photoshop : Inca invat Ce photoshop folositi : cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 29/06/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Mier Iul 02, 2008 11:39 am | |
| | |
|
| |
DranZer Moderator
Numarul mesajelor : 223 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status photoshop : Incepator Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Mier Iul 02, 2008 2:24 pm | |
| BUla e afara si a inceput sa ploua ! Il striga maicasa :BUla vino in casa ca ploua Bula-Lasa mama ca si aici ploua... | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Mier Iul 02, 2008 6:41 pm | |
| | |
|
| |
eV1L Administrator
| |
| |
Bogdy Level 1
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 33 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 03/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Joi Iul 03, 2008 1:17 am | |
| | |
|
| |
DranZer Moderator
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Vin Iul 04, 2008 10:56 am | |
| putem sa luam si bancuri de pe net nu? ca astea au fost din minte | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Conduc buldozerul... Dum Iul 06, 2008 9:42 pm | |
| Bula lipseste de la scoala,invatatoarea il intreaba in urmatoarea zi: -Bula ce sa intamplat de ai lipsit ieri ? -A calcat-o pe mama buldozerul. In urmatoarele zile la fel gaseste scuze: -La calcat pe tata buldozerul,pe sora mea la fel. -Dar tu ce faci Bula toata zilele astea ! -Conduc buldozerul.... | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Blestemul profesoarei Dum Iul 06, 2008 9:48 pm | |
| Bula mergea la scoala. In drumul sau vede o caramida,o pune in ghiozdan. La scoala, se intoarce profa sa scrie pe tabla, pac, Bula da cu caramida-n ea. - Bula, tu ai dat? - Sa moara mama daca am dat! Merge Bula acasa, ma-sa moarta.
A doua zi, se duce Bula, ia caramida, pac, da cu ea dupa profesoara. - Bula, tu ai dat ?
- Sa moara sor-mea daca am dat! Merge Bula acasa,sora-sa moarta.
A treia zi, se duce Bula, ia caramida, pac, da cu ea din nou. Se-ntoarce profesoara: - Bula, tu ai dat !!! - Sa moara taica-miu daca am dat! Sa duce Bula acasa, taica-su facea bagajele. - Ce faci, tata? - Ne mutam naibii de-aici. A murit ma-ta, a murit sora-ta, azi a murit si vecinul! | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
DranZer Moderator
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Dum Iul 06, 2008 10:10 pm | |
| | |
|
| |
zEr0^ MemBru
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 31 Ce photoshop folositi : CS2 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 06/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Dum Iul 06, 2008 11:36 pm | |
| | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Surpriza pe balcon Lun Iul 07, 2008 8:26 am | |
| Bula vine acasa usor afumat, dar vesel. - Pune masa, nevasta, ca mi-e o foame... Sta el la masa, cand aude un zgomot pe balcon. Iese pe balcon si gaseste un ins numai in camasa si chiloti. - Ce faci, ma, la mine pe balcon ?, se infurie Bula - Domnule, fi rezonabil, intervine cel de pe balcon. Nu face scandal, te implor. Am avut si eu o aventura la etajul de ma sus, a venit barbatul acasa si, ce sa fac, am coborat pe balcon la dumneavoastra. - Bata-te sa te bata, se inveseleste Bula. Nevasta! Ia adu o pereche de pantaloni de-ai mei sa poata pleca omul acasa... Zis si facut, individul pleaca, cei doi soti se culca... Pe la jumatatea noptii sare Bula din pat si isi ia nevasta la bataie. - Ce ai omule, ce ti-a venit ? - Abia acum mi-am adus aminte ca stam la ultimul etaj... | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula | |
| |
|
| |
| Bancuri cu Bula | |
|