| Bancuri cu Bula | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
FiNeTtY Level 1
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Status photoshop : incepatoare Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| |
| |
DranZer Moderator
Numarul mesajelor : 223 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status photoshop : Incepator Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Lun Iul 07, 2008 12:49 pm | |
| sunt faine da incearca sa pui mai multe intr-un singur post!!! | |
|
| |
Bu||eT Administrator
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 33 Localizare : Bucur3sT1 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Mar Iul 08, 2008 5:24 am | |
| bula o mers intro zi la scoala si invatatoarea cum stia ca spune tot timpul prostii io spus lui bulaca vor avea inspectie si lo rugat sa nu spuna nimic.a sosit directorul pentru a supraveghea ora ,iar la sfarsitul orei ii spuse lui bula ca o fost cam tacut toata ora ,si l-a intrebat daca nu are nimic de zis , bulaa dat din cap cum ca nu are nimic de zis ,apoi directorul lea spus elevilor ca doreste sa zugraveasca clasa si lea cerut parerea despre culoare la intrebat si pe bula dar acesta nu a spus nimic dupa ce sa terminat ora directorul a iesit din clasa ,iar bulaa fugit dupa el spunandui: d-le director eu as propune sa vopsim clasa in mov ,la care directorul :in mov? ...o sa ma gandesc la asta. bula:si sa futem si niste dungi rosi | |
|
| |
Bu||eT Administrator
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 33 Localizare : Bucur3sT1 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Mar Iul 08, 2008 5:26 am | |
| bula merge pe strada.SE intalneste cu strula.Strula il intreaba ce a patit?Bula spuse ca ia murit bunica,a calcat-o o masina pe deget.dar nu asa se moare bula!Da,dar avea degetul in nas. | |
|
| |
Bu||eT Administrator
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Mar Iul 08, 2008 5:26 am | |
| Bula merge cu tat su la plimbare. Trecand pe langa scolala lui Bula tat su zice: -In scoala asta am fost si eu acu treizeci de ani! La care Bula: -Aha, de aia mi-a zis azi la ora profesorul: "Asa un tampit nu am mai avut aici de treizeci de ani!". | |
|
| |
DranZer Moderator
Numarul mesajelor : 223 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Status photoshop : Incepator Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Mar Iul 08, 2008 10:40 am | |
| ce tare e ultimu | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Status photoshop : incepatoare Ce photoshop folositi : Cs3 warn : concursuri castigate : Data de inscriere : 01/07/2008
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Cum sa fi un getleman Vin Iul 18, 2008 9:33 pm | |
| - Va place o tanara domnisoara si ii faceti curte cu insistenta; seara mergeti la un restaurant elegant, pentru o cina tete-a-tete si, in timpul mesei aveti nevoie sa mergeti la toaleta. Cum ii spui Popescu? - Ii voi spune "Domnisoara va rog sa ma scuzati cateva clipe, trebuie sa ma duc sa urinez". - Este o exprimare nepoliticoasa de badaran. - Ionescu, tu cum ai spune? - Eu i-as spune "Domnisoara, trebuie sa ma duc la toaleta, ma intorc imediat". - E mai bine, dar este dezagreabil sa pomenesti de toaleta in timpul mesei. - Bula tu ce ai zice? - Ii spun "Draga mea, scuza-ma ca trebuie sa lipsesc o clipa, trebuie sa dau mana cu un bun prieten pe care sper sa pot sa ti-l prezint si tie in aceasta seara!" | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| |
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Limba Romana Vin Iul 18, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Copiatorul Vin Iul 18, 2008 9:40 pm | |
| | |
|
| |
DranZer Moderator
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Sam Iul 19, 2008 10:47 am | |
| LoL | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Ora de pshihiatrie Sam Iul 19, 2008 11:18 am | |
| | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Temperaturi riditace! Sam Iul 19, 2008 11:38 am | |
| | |
|
| |
FiNeTtY Level 1
| Subiect: Mama e numai una Sam Iul 19, 2008 12:20 pm | |
| La scoala, profesoara lui Bula da clasei sa faca drept tema, o propozitie cu expresia: "mama e numai una". Urmatoarea zii la scoala profesoara ii intreaba pe colegii lui Bula ce propozitii au facut cu "mama e numai una": -Ionel, tu ce ai scris? -Pai, cand am fost bolnav mama a stat tot timpul langa mine, mama e numai una. -Bravo! Dar tu Georgele, ce ai scris? -Cand nu stiam sa fac un exercitiu la matematica mama m-a ajutat, mama e numai una. -Excelent! Insfarsit a venit si randul lui Bula. -Si tu Bula ce ai scris? -Pai eu cand am ajuns ieri acasa, imi era tare foame si am intrebat-o pe mama ce e de mancare, iar ea mi-a zis ca sunt doua chiftele in frigider, am deschis frigiderul si am strigat: MAMA E NUMAI UNA! | |
|
| |
DranZer Moderator
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula Sam Iul 19, 2008 4:11 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri cu Bula | |
| |
|
| |
| Bancuri cu Bula | |
|